YouSee

Få nem adgang
til al din underholdning

Med YouSee Tv-boksen får du nem og hurtig adgang til masser af underholdning – uden af være bundet af faste sendetider. Du kan nemlig pause, optage, spole og starte programmer forfra. Og så får du ovenikøbet nem adgang til et stort tv-arkiv og fri adgang til masser af film og serier fra det amerikanske filmselskab Paramount.

Fordelen ved boksen er at man kan optage flere programme på samme tid, og man se det man har optage på sin mobil eller tablet, da den optage i "skyen" og ikke en fysisk harddisk.

Boksen koster 30.- kr, om måneden, og den kan ikke købes, den bestilles direkte ved Yousee.

Bland din egen tv- og streamingpakke

Hos os kan du blande din helt egen tv- og streamingpakke – direkte via tv-boksen. Du skal have en Grundpakke, og så vælger du bare, om du vil have 10, 20 eller 36 point at blande for. Hver streamingtjeneste og hver tv-kanal har nemlig en pointværdi, og du blander bare løs, indtil dine point er brugt op. Og så kan du endda skifte dine tv-kanaler og streamingtjenester, lige når det passer dig.

Eller gå ind på www.yousee.dk

Elkærvej 5A