IP-telefoni

Sulsted Antenneforening kan i samarbejde med Dansk Kabel TV tilbyde dig IP-telefoni over kabelnettet. IP er en forkortelse af "Internet Protokol", som er betegnelsen for den teknologi, der muliggør telefoni over internettet.

Store besparelser på telefonregningen
Med IP-telefoni fra Dansk Kabel TV får du fri taletid til stort set alle fastnetnumre i Danmark for kun 99 kr. om måneden. Noget, der for de fleste betyder store besparelser på telefonregningen. Derudover får du også en sikker telefonforbindelse af høj kvalitet, som er til at stole på.

For at få IP-telefon skal du også have adgang til Internettet via Dansk Kabel TV. Klik her  for Priser

Du kan beholde dit nuværende telefonnummer
Hvis du ønsker det, har du mulighed for at beholde dit nuværende telefonnummer. Overførsel af dit eksisterende telefonnummer (nummerportering) koster 125 kr. Du kan også vælge et nyt telefonnummer, det er gratis.

Telefonapparat
Med IP-telefoni genbruger du din nuværende telefon. Der skal blot skabes en forbindelse fra din nuværende telefon installation til internettet. Det sker via det kabelmodem du har fået installeret.

Læs mere på Dansk Kabel TV's hjemmeside. Klik her.

Strindbergparken 17a