Historie

Sulstedantenneforening er en selvstændig antenneforening som dække hele sulsted by.

Vi har 4 andre samarbejdspartner Biersted, Nørhalne, Birkelses- Ryaa og Aabybro i daglig tale omtales det som Aabn. Sammearbejdet går på at vi har fælles drift i hovedstationen og i det omfang vi kan blive ening, samarbejder vi også med indkøb af Kanaler og internet aftale.

Internet
Dansk kabel tv står i dag for driften og vores internet. De levere en rigtig god og stabil forbindelse. Her er der også mulighed for at få Iptelefoni, mobiltelefoni, Yousee play og sikkerhedspakke så man kan surfe sikkert på nettet.

Tv signal.
Yousee levere i dag vores tv signal. Langt de fleste kanaler bliver stadigvæk leveret analogt og der er digitalt spejl desværre ikke på Aalborg+.
Yousee tilbyder en lang række digitale muligheder for dem der ikke synes de kan se nok tv. Der er mulighed for at leje en boks og købe diverse pakke og kanaler.

Strindbergparken 17a